Úton önmagunkhoz

"A nyilvánvaló dolgok legtöbbször rejtve maradnak előttünk. Annyira a szemünk előtt vannak, hogy egyszerűen nem vesszük észre őket." Thomas Schafer

Álmok, célok…valóság

2017. február 07. 11:47 - ildiko.szabo

Varázsolj magadnak egy olyan valóságot, amiben élni szeretnél. Teremts! Teremtsd meg azt a közeget, ahol jól érzed magad! Fogalmazd meg, írd le céljaidat. Olvasd el, akár naponta. Hidd el, ez segít, ha elragadna a hétköznapok örvénye. 

Ne akarj egyből óriás tetteket véghezvinni. A kulcs a türelem és a kitartás. Fejlődés. Megfejlődés és elfejlődés. Megfejlődni önmagad és elfejlődni attól a régi valakitől, aki egykor voltál. Többé válni. Céltudatossá. Tudatossá. Szeretet hírnökévé. Valódi segítővé.

Ne feledd, hogy az élet folyamatos változás! Soha nem ugyanaz vagy, mint tegnap. Válj mindig egy picit többé. Mutasd meg önmagad a világnak, de először ismerd fel és meg önmagad.

Nehéz az élet- mondják sokan. Igen, valóban, ez is egy nézőpont. Elfogadom. És megkérdezlek: mi lenne, ha megváltoztatnád a nézőpontodat? Ha meglátnád a nehézségben a fejlődés lehetőségét. Megengednél, elengedtél. Tedd oda magad és éld meg álmaid!

Ez legyen a Te valóságot, ezt kívánom Neked mai élettippként, szeretettel: Szabó Ildikó

Szólj hozzá!

Eredetinek lenni...

2017. február 06. 09:02 - ildiko.szabo

p1.jpgEredetinek lenni...

Nevelgetem kis magocskámat. Gondozom, táplálom, kibontakoztatom képességeimet.

Ehhez fényre van szükség, sötétben a magocskám sorvadásnak indul, végül elpusztul.

A fényt számomra saját képességeim kibontakoztatása teremti meg. Megélem, megosztom önmagam az emberekkel és hagyom, hogy a fény, mely magocskámat táplálja az ő útjukat is megvilágítsa.

Eredetinek lenni... a fény által, a választott út által, bentről kifelé áramolva létezni. Sohasem kintről befelé!

Számomra itt kezdődik az eredetiség. Létezni, létre hozni valamit a világ számára és azt tovább adni. Fényt csempészni életekbe, utat mutatni, áramolni...

Szeretettel: Szabó Ildikó

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása