Úton önmagunkhoz

"A nyilvánvaló dolgok legtöbbször rejtve maradnak előttünk. Annyira a szemünk előtt vannak, hogy egyszerűen nem vesszük észre őket." Thomas Schafer

Emlékezz...

2017. szeptember 12. 12:59 - ildiko.szabo

earth-2611137_960_720.jpgSzületésedkor még nem vettek körbe kősziklák, s falak. Szereteteddel féltőn óvtad, s tápláltad piciny lényedet. Emlékezz arra, hogy volt idő, mikor fontos voltál saját magadnak. Emlékezz, mikor még egységben léteztél, emlékezz, része voltál a világnak. S tudd, most is a világ része vagy.

Emlékezz rá, hogy szereteteddel táplálod a világot, s közben féltőn óvod önmagadat. Öröm és elégedettség tölt el. Figyeld csak! Hallod? Hallod saját csodálatos hangodat? Lelked általa szárnyalni képes. Könnyedséged forrása saját határaid kijelölésében és megtartásában rejlik. Szíved lágyságával teremtesz és táplálsz. Fényed csodás szikrát vet. Kapcsolódj most, kérlek, kapcsolódj lelked üzenetéhez.

Emlékezz, fényed mekkora erővel bír. Emlékezz, újra és újra, amikor megérkeztél, amikor igent mondtál az életedre. Tedd meg ismét! Tedd meg akár percenként, ha szükségét érzed! Érezd, hogy a helyeden vagy, hogy saját utadat járod. Könnyedén, lágyan az energiák által vezetve élsz.

Emlékezz! Idézd fel a kezdeteket… Saját magadat választva számodra csodás a lét. Érett, édes gyümölcsöd édes húsával táplálod a lelkeket. Óvsz, törődsz, s szeretsz és közben éled önmagad életét. Megvalósítod küldetésedet, mert Te a szeretet hírnöke vagy.

Emlékezz, emlékezz, emlékezz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szildi.blog.hu/api/trackback/id/tr1912823618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása